Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 21:00
Dinsdag
08:00 21:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 21:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Centrum voor Beweging en Therapie

Het Centrum voor Beweging en Therapie (CBT) is ontstaan uit een fysiotherapie praktijk en bestaat 50 jaar. De praktijk loopt steeds voorop in de ontwikkelingen in de fysiotherapie en de gezondheidszorg. We willen gewoon altijd de beste zorg leveren die op dit moment voorhanden is. Deze zorg willen we ook graag leveren op de manier zoals u die zorg graag zou willen ontvangen. Met onze deskundigheid staan we daarom geheel ten dienste van u. Onze missie is dan ook 'Zorg voor een optimaal bewegend functioneren van mensen'. Samen beter in Beweging!

“We zouden het fantastisch vinden als mensen in de regio Eindhoven bij de woorden fysiotherapie of therapie meteen denken aan het CBT. En dat deze mensen het CBT ook aanbevelen aan anderen vanwege de expertise op het gebied van “eerste hulp” bij spier- en gewrichtsklachten (Manuele therapie, Emmett- therapie) of op het gebied van complexe behandelingen (oncologie, (neuro)revalidatie,COPD en burnout).
We willen graag dat iedereen die het CBT binnenkomt zich welkom, gewaardeerd en gehoord voelt en wordt geholpen door liefdevolle en gepassioneerde CBT- ers in een prettige, vrolijke en ontspannen sfeer.”

De fysiotherapiepraktijk bestaat uit een enthousiast en gedreven team van zes fysiotherapeuten, met ieder zijn of haar specialisatie. De specialisaties zijn onder andere manuele therapie, oncologie fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, fysiotherapie bij COPD en MS, Adem- en ontspanningstherapie en Emmett- en Bowen Therapie.

Alle medewerkers zijn BIG geregistreerd en zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van het landelijk netwerk Wittemeer.

In het Centrum werken de meest belangrijke beroepsgroepen uit de beweegzorg nauw samen, zoals Fysiotherapie, Osteopathie, Mensendieck, Podologie en Diëtetiek.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
Wittemeer, KNGF, HKZ keurmerk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Centrum voor Beweging en Therapie

Plaats van Centrum voor Beweging en Therapie