Top 200 steden  |  

Beschrijving van Fysiotherapie vd Broek & Vries

Werkervaring zowel intra als extramuraal, alsmede nationaal en internationaal, in een breed spectrum van de fysiotherapie. Jarenlange ervaring in de kinderfysiotherapie dateert uit het werkveld in de Stadtische Kliniken Duisburg en bij de St. DVO de Schutze, waar een breed spectrum van aandoeningen bij kinderen is behandeld.
Verder dertig jaar samen werkzaam, en meerdere opleidingen gevolgd. Dit betreft de opleiding Cyriax, Orthopedische manuele therapie, Manuele Therapie Marsman, McKenzie manuele therapie, Crania mandibulaire / kaak therapie behandeling, lymfedrainage en oedeem therapie, opleiding oncologie (behandeling van kankerpatiënten), Bobath - kinder fysiotherapie, en neuro revalidatie voor niet aangeboren hersenletsel.
Tevens als docent fysiotherapie werkzaam geweest in Duitsland, en heeft MH van den Broek gedoceerd op de opleiding fysiotherapie Arnhem Nijmegen en op de opleiding Middelbaar Dienstverlenend Gezondheidszorg Onderwijs te Ede. Daartoe de 1e graad lerarenopleiding behaald in 1984 en in 2008 de master opleiding onderwijskunde aan de Universiteit Maastricht.
Op dit moment wordt de master opleiding Manuele Therapie aan de Vrije universiteit Brussel gevolgd.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNGF, De Fysiotherapeut, KRF
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam
Dorpsstraat 20, 4356 AJ Oostkapelle

Fotos voor Fysiotherapie vd Broek & Vries

Plaats van Fysiotherapie vd Broek & Vries