Top 200 steden  |  

Beschrijving van De Kasteelhof Zorgcentrum & Verpleeghuis

In het prachtige nieuwe woongebouw van De Kasteelhof in Druten kan men gebruik maken van diverse mogelijkheden van zorg zoals zorgappartementen, kleinschalige wooneenheden voor verpleeghuiszorg , en appartementen voor tijdelijke opvang. Hiermee zijn er door de Zorggroep voorzieningen in Druten gerealiseerd vanuit de gedachte dat onze cliënten zo thuis mogelijk willen wonen.
In De Kasteelhof wordt zowel zorg als behandeling geboden voor mensen met een lichamelijke beperking (somatische zorg) als ook voor mensen met geestelijke (ouderdoms)ziekten zoals dementie (psychogeriatrische zorg).
Naast deze zogenoemde verpleeghuiszorg biedt De Kasteelhof ook verzorgingshuiszorg. De Kasteelhof ligt midden in een gezellige woonwijk vlakbij het centrum van Druten. Winkels, supermarkten en horecagelegenheden liggen op loopafstand. Zowel voor bewoners van De Kasteelhof als omwonenden is er van alles te doen in en rond het zorgcentrum.
Cliënten met lichamelijke of psychogeriatrische problemen wonen in De Kasteelhof in een kleinschalige woonvorm. Bij dit groepswonen verblijven zes cliënten in een groepswoning bestaande uit een individuele slaapkamer, en een gezamenlijke huiskamer.
Cliënten voor wie zowel een veilige woonomgeving als hulp en ondersteuning gewenst zijn, kunnen ervoor kiezen om een appartement te bewonen in De Kasteelhof. Daartoe beschikt De Kasteelhof over ruime appartementen met een aparte woon- en slaapkamer met een eigen badkamer.
Naast de individuele appartementen kunnen cliënten ook gebruikmaken van zogenoemde groepsverzorging. Dit is een vorm van extra verzorging en begeleiding voor zowel cliënten van De Kasteelhof als voor bewoners uit de gemeente Druten die nog thuis wonen. Zowel voor bewoners van De Kasteelhof als omwonenden is er van alles te doen in en rond het zorgcentrum.
Betaalmogelijkheden
Maestro
Lidmaatschappen
Actiz, ISO 9001:2017, TUV Rheinland Nederland B.V.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor De Kasteelhof Zorgcentrum & Verpleeghuis

Plaats van De Kasteelhof Zorgcentrum & Verpleeghuis