Top 200 steden  |  

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Neem vandaag contact op

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Kaspersma uitvaartkistenfabriek is een begrip voor de uitvaartbranche en kent een grote diversiteit aan uitvaartkisten.
Het bedrijf heeft een modern machinepark, beschikt over de nodige technische aspecten voor de productie van een kist, heeft een uitgebreide outilage-afdeling en nog veel meer.
Al met al de faciliteiten die nodig zijn en garant staan voor een kwalitatief hoogstaande uitvaartkist die u bij ons kunt verwachten.
Wij hebben een jarenlange ervaring in de productie van uitvaartkisten en kunnnen snel inspringen op ontwikkelingen in de uitvaartbranche.

Al onze kisten voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen die enerzijds vanuit overheidsoverwegingen en anderzijds door de specifieke klantenwensen tot stand zijn gekomen. Recentelijk is de nadruk meer en meer komen te liggen op uitvaartkisten die voornamelijk uit milieuvriendelijke grondstoffen
worden geproduceerd, dit vertaald zich recentelijk in onze nieuwe blokkistlijnen. Al onze uitvaartkisten voldoen aan de eisen van de Wet op de Lijkbezorging.
Overigens worden alle kisten aan grondige kwaliteitseisen onderworpen alvorens ze worden afgeleverd bij de uitvaartonderneming.
Dit gehele proces resulteerd in een betrouwbare onafhankelijke uitvaartkisten producent met hoge kwaliteit en aandacht voor onze relaties.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Plaats van Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.