Top 200 steden  |  

Beschrijving van Dental Clinics Diemen

Uw tandarts in Diemen Zuid
Dental Clinics Diemen is een nieuwe tandartspraktijk op de Willem Dudokhof 1 in Diemen Zuid. Hier kunt u terecht voor de beste kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige en moderne praktijkomgeving. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Diemen
- Dé tandarts in Diemen en omgeving voor volwassenen en kinderen.
- Wij werken met de modernste apparatuur.
- Voor o.a. preventie, mondhygiëne, een implantaat en kindertandverzorging.
- Onzichtbare beugel van Invisalign.
- 5 dagen per week geopend.
- Centraal gelegen, op loopafstand van het station Diemen Zuid.
- Makkelijk bereikbaar met auto en gratis parkeren bij de praktijk.

Meld u aan als patiënt
Wilt u verzekerd zijn van een plek in deze moderne tandartspraktijk in Diemen? Schrijf u dan nu in als patiënt! U kunt uzelf en uw gezinsleden eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 020 790 0041.

Een implantaat van hoge kwaliteit
Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Ismael el Youbari helpt u graag verder.

De onzichtbare beugel: Invisalign
Bij ons kunt u ook terecht voor de onzichtbare beugel van Invisalign. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign uw volledige behandelingsplan: van de oorspronkelijke positie van uw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor u gemaakt om uw tanden langzaam te verschuiven.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Via een verzekering
Jaar van oprichting
Opgericht 2007
Lidmaatschappen
KRT, KNMT, BIG, HKZ
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Invisalign
Produkte
Periodiek mondonderzoek (controle), Mondhygiënist, Vullingen, Mondzorg voor kinderen, Behandeling van ontstoken tandvlees, Röntgenfoto's, Onzichtbare beugel, Implantologie, Facings, Tanden bleken, Orthodontie, Lipband of tongriem behandeling, Mondzorg voor angstige patiënten
Dienstverleningen
Klachtenregeling, Garantieregeling, Oproepberichten, Afspraakherinnering

Videos voor Dental Clinics Diemen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Dental Clinics Diemen