Top 200 steden  |  

Spa Deventer

Spa staat voor ‘Sanus Per Aquam’. Bij een spa kun je volledig tot rust komen en je lichaam verzorgen door middel van allerlei soorten behandelingen die water als basis hebben. De behandelingen zijn vaak preventief in plaats van helend en hebben een effect op zowel het lichaam als de geest. Bij een Spa kun...

Spa staat voor ‘Sanus Per Aquam’. Bij een spa kun je volledig tot rust komen en je lichaam verzorgen door middel van allerlei soorten behandelingen die water als basis hebben. De behandelingen zijn vaak preventief in plaats van helend en hebben een effect op zowel het lichaam als de geest. Bij een Spa kun je onder andere relaxen in een hot tub of verschillende soorten sauna’s. Vaak zijn bij een Spa of Wellness centrum ook mogelijkheden tot massages en schoonheidsbehandelingen te vinden zoals gezichtsbehandelingen.

Mehr zeigen

0 resultaten voor Spa

Heeft u onder de Aanbieders van spa de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van spa zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor spa in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor spa in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Er is momenteel geen bedrijf in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak spa geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie