Top 200 steden  |  

Kapper Deventer

Kappers verzorgen het haar van hun klanten. Zij knippen het haar in het model dat de klant wenst of stellen zelf een haarstijl voor waarvan zij vinden dat die bij de patiënt past. Sommige kappers zijn gespecialiseerd in specifieke haarstijlen zoals krullen of lang haar. Een kapper werkt bij een kapperssalon, gaat...

Kappers verzorgen het haar van hun klanten. Zij knippen het haar in het model dat de klant wenst of stellen zelf een haarstijl voor waarvan zij vinden dat die bij de patiënt past. Sommige kappers zijn gespecialiseerd in specifieke haarstijlen zoals krullen of lang haar. Een kapper werkt bij een kapperssalon, gaat bij de klanten thuis langs of een combinatie van beide. Andere diensten van de kapper zijn het wassen van haar en het haar voorzien van een nieuwe kleur.

Mehr zeigen

12 resultaten voor Kapper

Heeft u onder de 12 Aanbieders van kapper de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van kapper zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor kapper in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor kapper in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Momenteel zijn 12 in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak kapper geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie