Top 200 steden  |  

Computers Deventer

Een computer is een machine die op een heel snel tempo rekent en hoeveelheden informatie verwerkt. Een computer beschikt over een (werk)geheugen en een verwerkingsprocessor (input / output) en moet aangesloten zijn op elektriciteit om te kunnen werken. Voorbeelden van computers zijn de personal computer (pc) die we...

Een computer is een machine die op een heel snel tempo rekent en hoeveelheden informatie verwerkt. Een computer beschikt over een (werk)geheugen en een verwerkingsprocessor (input / output) en moet aangesloten zijn op elektriciteit om te kunnen werken. Voorbeelden van computers zijn de personal computer (pc) die we thuis of op kantoor gebruiken en de zogenaamde supercomputer die over enorm veel rekenkracht beschikt en gebruikt wordt voor simulaties of wiskundige berekeningen.

Mehr zeigen

2 resultaten voor Computers

Heeft u onder de 2 Aanbieders van computers de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van computers zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor computers in Deventer. De beste aanbieders en dienstverleners voor computers in Deventer vindt u hier op de Bedrijvengids Deventer. Momenteel zijn 2 in de bedrijvengids Deventer onder de bedrijfstak computers geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie