Top 200 steden  |  

OIB (Office in A Box) BV

Neem vandaag contact op

OIB (Office in A Box) BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van OIB (Office in A Box) BV

Automatisering is onmisbaar. De organisatie ervan zorgt echter nogal eens voor problemen. Hoeveel tijd en geld kost het uw organisatie als de server eruit ligt? Als de e-mail niet werkt? Als het verkeerde document wordt weggegooid? Of als een licentie is verlopen?

Office in a Box neemt uw automatisering op een professionele, efficiënte en kostenbesparende manier over.

Bent u toe aan het Nieuwe Werken? Wilt u locatieonafhankelijk aan de slag kunnen? OIB biedt u vanuit een datacentrum voor een vast bedrag in de maand volledige kantoorautomatisering aan. Dit betekent een vaste prijs voor servers, Microsoft-licenties, back-up en helpdesk. Met onze beveiligde verbindingen heeft u maximale veiligheid tegen een minimaal risico.

Aangezien ieder bedrijf anders is en zijn eigen wensen heeft, biedt OIB verschillende mogelijkheden aan voor locatieonafhankelijk werken. Ons aanbod varieert van een basisoplossing tot een zeer uitgebreide variant. U hebt altijd de mogelijkheid om uw keuze op maat aan te passen.

Hoewel iedere organisatie tegenwoordig volop computers gebruikt, is het beheer ervan er niet gemakkelijker op geworden. Met onze jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar op dit vakgebied.
Zo kunnen wij voor u onder meer het systeembeheer verzorgen. Wilt u dat op afstand? Of liever bij u op locatie? Het kan allebei. Wij zullen u hoe dan ook voorzien van de juiste ICT-kennis en zorgen ervoor dat uw computerpark optimaal functioneert. Door uw omgeving optimaal te monitoren, kunnen wij preventief handelen. Het gevolg? U heeft geen last meer van onderbrekingen en kunt zich volledig richten op uw corebusiness. Mocht er toch onverhoopt een kink in de kabel komen, dan lost OIB dit zo spoedig mogelijk op.

Hoe snel kunt u beschikken over de informatie in uw dossiers? Hoe compleet zijn uw dossiers? Goed documentbeheer is onmisbaar voor elke organisatie. De huidige wet- en regelgeving vraagt om snel beschikbare en complete dossiers (compliancy).
Lidmaatschappen
Microsoft

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Zwolseweg 272, 7412 AV Deventer

Fotos voor OIB (Office in A Box) BV

Plaats van OIB (Office in A Box) BV