Top 200 steden  |  

Goodkat

Goodkat - Den Ham

Goodkat

Sleutelwoorden

autoonderdelen roetfilter katalisator
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Goodkat

Na jaren lang elders actief te zijn geweest in de autobranche, is in 2012 Goodkat Holland B.V. opgericht. De focus ligt op hoge kwaliteit producten en het constant uitbreiden van het assortiment, zoals roetfilters voor Alfa Romeo en Mercedes Sprinter uitlaatsystemen of Volkswagen T5 Transporter Roetfilter en de katalysator voor Suzuki Swift 1.6 Sport. Door de nauwe samenwerking met fabrikanten is Goodkat in staat een uitstekende service te bieden, evenals een zeer goede prijs kwaliteitverhouding voor alle soorten merken.
Kwaliteitsproducten
De kwaliteit van onze producten wordt bevestigd door het ISO 9001: 2000 certificaat en het E24 R103 Europees certificaat van goedkeuring. Alle roetfilters zijn standaard uitgerust met een hoogwaardig Silicium Carbide monoliet. Voor katalysatoren wordt gebruik gemaakt van een maximaal monolietoppervlak om ook na langere tijd goed te blijven functioneren.



Grote voorraad en snelle levering
Goodkat Holland B.V. is gevestigd in Den Ham, van hieruit wordt uit onze ruime voorraad geleverd. Voor het gangbare assortiment katalysatoren en roetfilters geldt dan ook vandaag besteld is morgen in huis. Ook de niet gangbare bestellingen zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.



Technische kennis
Dankzij de ervaring en technische kennis binnen het bedrijf kunnen we u helpen met het vinden van het juiste product, voorzien van adequaat advies en denken met u mee om altijd een passende oplossing te vinden.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Goodkat