Top 200 steden  |  

Makelaardij Texel Vastgoed BV

Neem vandaag contact op

Makelaardij Texel Vastgoed BV

Sleutelwoorden

villa's / landhuizen nieuwbouw aankoopbegeleiding taxatie verkoopbegeleiding zoekopdracht plaatsen appartementen bedrijfspanden bestaande bouw boerderijen bungalows eengezinswoningen kavels landelijk gelegen woningen vakantiewoningen vrijstaande woningen woningen met bedrijfsruimte huur koop makelaars onroerend goed vraagzijde Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Makelaardij Texel Vastgoed BV

Makelaardij Texel Vastgoed is (sinds 1967) het eerste en oudste makelaarskantoor op het eiland.
Wij verzorgen voor u: aan- en verkoop, taxaties, huur en verhuurzaken. Aan ons kantoor zijn makelaars, vastgoed adviseurs en register taxateurs verbonden, die u met behulp van het dienstenpakket van de VBO en RVT, te allen tijde behulpzaam kunnen zijn.

Makelaardij Texel Vastgoed biedt u een unieke mogelijkheid om continu op de meest moderne wijze op de hoogte te blijven van ons actuele huizenaanbod.
U kunt zich hiervoor aanmelden als geregistreerd gebruiker van de Makelaardij Texel Vastgoed website!

Als geregistreerd gebruiker heeft u de mogelijkheid om waar dan ook ter wereld in te loggen op onze site. U hoeft dan voortaan niet iedere keer opnieuw uw zoekcriteria in te geven. U kunt als geregistreerd gebruiker namelijk meerdere zoekprofielen aanmaken, waarna de site automatisch in ons aanbod zoekt naar de huizen die aan uw wensen voldoen.
U wordt vervolgens per e-mail op de hoogte gehouden van huizen die voldoen aan een van de door u opgegeven zoekprofielen.
Lidmaatschappen
NWWI(Nederlands Woning Waarde Instituut), VBO Makelaar, SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs), funda
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Verdunplein 17, Unit A4531, 5627 SZ Eindhoven
Tolakkerweg 15, 3739 JG Hollandsche Rading

Fotos voor Makelaardij Texel Vastgoed BV

Plaats van Makelaardij Texel Vastgoed BV