Top 200 steden  |  

Beschrijving van Electro World Bellservice

Electro World is één van de grootste landelijke franchiseformules in consumentenelektronica. Door mondiaal samen te werken met in totaal ruim 11.000 winkels weet Electro World te profiteren van een enorme inkoopkracht. Dit zorgt ervoor dat u bij ons altijd een optimale prijs-kwaliteit verhouding heeft. Of u nu op zoek bent naar een product - zoals een TV, geluidsysteem, wasmachine, stofzuiger, koelkast, laptop of tablet - of naar een betrouwbare reparatie of installatie service, Electro World heeft het allemaal.

Electro World werkt uitsluitend met zelfstandige ondernemers die met hun eigen naam en faam instaan voor wat ze doen. Het is hun doel om u perfect van dienst te zijn door u te helpen met het maken van de juiste keuze en door onberispelijke service te verlenen. Bij uw Electro World koopt u altijd zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld.

Elke vestiging van Electro World staat plaatselijk uitstekend aangeschreven. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Oók op zaterdagmiddag of op een drukke koopavond.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Electro World doet er alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Maestro
Lidmaatschappen
Uneto VNI, Electroworld, Bosch/Miele/Aeg/Whirlpool

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Colman 11, 2678 WG De Lier

Plaats van Electro World Bellservice