Top 200 steden  |  

Texelse IJsboerderij Labora

Neem vandaag contact op
Texelse IJsboerderij Labora - De Cocksdorp
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Texelse IJsboerderij Labora

Sleutelwoorden

bestellen verkoop ambachtelijk ijs roomijs schepijs sorbet suikervrij ijs traditioneel ijs yoghurtijs ijs koffie ijsboerderij ijssalon ijs & bevroren yoghurt
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
11:00 20:00
Dinsdag
11:00 20:00
Woensdag
11:00 20:00
Donderdag
11:00 20:00
Vrijdag
11:00 20:00
Zaterdag
11:00 20:00
Zondag
11:00 20:00
Vanaf mei zijn we dagelijks geopend vanaf 11:00 uur t/m 20:00 uur

Beschrijving van Texelse IJsboerderij Labora

Jsboerderij Labora
Heerlijk en ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse melk en room van eigen melkkoeien. Koeien die ‘gewoon’ buiten hun kostje bij elkaar grazen in de wei. Een wei die grenst aan natuurgebied De Roggesloot, in het noorden van Texel, waar rust, ruimte en frisse lucht nog overvloedig aanwezig zijn. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar bij IJsboerderij Labora is het de dagelijkse werkelijkheid.
Ons ijs heeft nog die ouderwets volle en romige smaak die vroeger zo gewoon was. Onze ijsmakers bereiden een groot aantal verschillende soorten. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten en Texelse producten zoals Texelse Advocaat en dagverse aardbeien van de Reuze Aardbei. Zelf zien en proeven? Dat kan in de gezellige ijssalon van onze boerderij. Wij verwelkomen onze bezoekers met een ruime vitrine vol verrassende en geregeld ook nieuwe smaken, zo’n zestien in totaal.

Onze topper is de Aardbei Knoert, met aardbeien geteeld bij De Reuze Aardbei van collega-boeren uit de buurt van Oosterend. Deze knoert – een reuze hoorn met ijs, verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom – is zó lekker, dat mensen er van heinde en verre speciaal voor naar onze ijssalon komen. Omdat we alleen verse aardbeien gebruiken, is De Aardbei Knoert uitsluitend verkrijgbaar in het seizoen, van mei tot oktober.

Een bezoekje aan Labora is echt een aanrader. Maak een keuze uit het ruime aanbod in onze salon en geniet van je ijsje aan één van de picknicktafels in de tuin. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Zoals de stal, waar onze ongeveer 120 koeien volautomatisch worden gemolken door melkrobots. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot springkussen, een klimtoren en een glijbaan. Erg leuk is ook de wei waar onze hertjes lopen. En er zijn regelmatig kleine kalfjes te bewonderen. Ideale plek voor een familie-uitje!

Vanwege hygiënische regelgeving geven wij geen rondleidingen, maar het productieproces wordt op een groot scherm uitgelegd in onze winkel.
Betaalmogelijkheden
Cash, Cadeaubon/VVV bon, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Texelse IJsboerderij Labora

Plaats van Texelse IJsboerderij Labora