Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Verrassend Passend

Verrassend Passend is een kledingreparatiebedrijf ,opgericht in 1982, waar zowel dames-, heren-, en kinderkleding gerepareerd en veranderd kunnen worden. Tevens verkoop van veel fournituren en handwerkartikelen, brei- en haakgarens, handwerkboeken, stoffen voor quilten en hobbyprojecten, alsmede borduurstoffen en handdoeken om(handmatig) op te borduren. Daarnaast hebben we ook een inlijstservice (van borduurwerken o.a.) met de firma Melchior uit geldermalsen en een naaimachineservice met de firma Nijtmans uit Tiel.
Verrassend Passend wil haar naam waar blijven maken en we blijven werken aan een zo goed mogelijk resultaat van de aangeboden werkzaamheden. Ook kan men bv appliquaties voor op kleding bij ons kopen en deze ook door ons op kleding laten zetten, of alleen de naden van een nieuw te maken kledingstuk laten aflocken of de zoom af laten werken met een coverlocksteek.
Maar ook kleding verkorten of verlengen ,ritsen inzetten in broeken, jassen en soms ook tassen, alsmede drukkers inslaan,behoren onder andere tot de werkzaamheden.
Voor avondkleding/ galajurken die verkort moeten worden; wij beschikken over een rokkenspuit, zodat wij ongelijke lengtes weer op de juiste lengte kunnen krijgen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, Klantenkaart, Maestro, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Inretail
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Verrassend Passend