Top 200 steden  |  

Behage Verhuizers

Neem vandaag contact op
behage-verhuizers
Nu gesloten
Morgen geopend

Behage Verhuizers

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren advies hijswerkzaamheden inpakken montage opslag uitpakken ontheffing aanvragen verkoop vervoer aanhangwagen opvulmateriaal verhuisdoos verhuislift verhuistape verhuiswagen verpakkingsmateriaal gratis offerte verhuizen van particulieren verhuizen van bedrijven opslag inboedel zorgvuldig verpakken inboedel maatwerk in verhuizen spullen inpakken de- en monteren handyman leveringen aan klanten verhuizen van-deur-tot-deur Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Behage Verhuizers

Verhuizen
Bij een verhuizing komt veel kijken. Allereerst de planning, daarna de uitvoering:

Het inpakken van de dozen, het demonteren van meubelen en het verhuizen zelf. Dat vraagt om ruimtelijk inzicht en een flinke dosis daadkracht, want de spullen komen niet vanzelf op locatie. Eenmaal op locatie wilt u de spullen weer op de goede plek. Wij begrijpen dat u geen zin heeft in deze klus. U wilt gewoon snel verhuizen, snel van uw nieuwe huis genieten. Wij laten het genieten aan u over, de rest doen wij graag voor u.

Spullen inpakken
We hebben het al eerder genoemd, maar willen toch nog even benadrukken dat wij niet alleen verhuizen. Wij helpen u met het hele verhuisproces. Dat betekent ook dat wij zorgen voor de verhuisdozen en desgewenst voor u inpakken. Wij hebben al heel wat verhuisdozen van dichtbij gezien, dus dat inpakken is voor ons een eenvoudig karwei.

De- en monteren
Onze verhuizers zijn bekend en ervaren met bijna alle merken kledingkasten, bedden en bureaus (ook de antieke varianten). Dus het uit elkaar halen en opnieuw plaatsen is geen enkel probleem. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de opstelling van uw kledingkast behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Handyman
Niets is ons teveel. Even een schilderij ophangen of een tafeltje in elkaar zetten: voor ons geen probleem. Onze verhuizers zijn namelijk ook ervaren klussers, ze weten dus niet alleen hoe ze iets uit elkaar moeten halen, maar kunnen ook iets in mum van tijd in elkaar zetten. Wij regelen het voor u.
Jaar van oprichting
Opgericht 1942
Lidmaatschappen
FEDEMAC European Movers, Erkende Verhuizers
Produkte
Opslag inboedel, Maatwerk in verhuizen, Spullen inpakken, De- en monteren, Handyman, Leveringen aan klanten, Zorgvuldig verpakken inboedel
Dienstverleningen
Handyman

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Behage Verhuizers