Top 200 steden  |  

Mondzorg Excellent

Afspraak inplannen
mondzorg-excellent
Nu gesloten
Open op Maandag

Mondzorg Excellent

Sleutelwoorden

vullingen wortelkanaalbehandelingen kroon- & brugwerk prothese preventie sealen parodontitis tanden bleken facings angsttandarts angsttandarts brummen tandarts brummen tandartsen in brummen tandartsspecialist in brummen goede tandarts in brummen beste tandarts in brummen mondhygiënist brummen tandartspraktijk brummen kindertandarts brummen bleken kids deskundigheid professioneel halfjaarlijkse controles afspraak behandeling kindertandarts specialisten tandprotheses Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Mondzorg Excellent

Excellent in Brummen
De tandartspraktijk die u in alles voorziet op het gebied van mondzorg. Met zowel tandartsen als mondhygiënisten in huis kunnen wij u op veel gebieden van dienst zijn. Bovendien is de praktijk rolstoeltoegankelijk en is er voldoende parkeergelegenheid.

De praktijk biedt tand- en mondzorg aan voor jong en oud. We heten iedereen van harte welkom in onze praktijk. We bieden naast gericht en passend advies ook vertrouwen door te werken met een vast team.

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. U kunt bij ons, onder één dak, terecht voor bijna alle voorkomende tandheelkundige en mondzorgkundige behandelingen. Hierbij kunt u denken aan: kronen en bruggen plaatsen, wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen, preventieve behandelingen en nog veel meer.

Onze visie
In de toekomst blijven we als professionals in ontwikkeling om onze diensten kwalitatief te verbeteren. Daarbij vinden we het ontzettend belangrijk dat de patiënten in Brummen en omstreken met een goed gevoel de praktijk betreden maar ook met dat gevoel de praktijk verlaten. Wij hopen De praktijk te worden waarbij iedereen zich welkom voelt en waarbij men met veel vertrouwen in de behandelingsstoel gaat zitten.
Talen
Nederlands, Engels, Arabisch
Dienstverleningen
Halfjaarlijkse controles, Afspraak, Behandeling, Kindertandarts

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Mondzorg Excellent