Top 200 steden  |  

FysioFit Bruinisse

Neem vandaag contact op
fysiofit-bruinisse
Nu gesloten
Morgen geopend

FysioFit Bruinisse

Sleutelwoorden

alleen op afspraak begane grond gehandicaptenparkeerplaats lift aanwezig rolstoeltoilet toegankelijk voor rolstoelen bewegingstherapie longfysiotherapie lymfedrainage oedeemtherapie kaakfysiotherapie oefentherapie massagetherapie rugtraining / rugscholing sportfysiotherapie bekkenbodemtherapie medical taping concept shockwave therapie manuele therapie mulligan concept revalidatie preventieve trainingfysiotherapie bezoek aan huis particuliere praktijk sportvereniging fysiotherapie Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 20:30
Dinsdag
07:30 20:30
Woensdag
07:30 20:30
Donderdag
07:30 20:30
Vrijdag
07:30 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van FysioFit Bruinisse

De praktijk is gelegen in het centrum van Bruinisse, tegenover een groot parkeerterrein. Sinds januari 2008 zijn wij gevestigd in een nieuwe praktijk met 4 behandelkamers en een trainingsruimte. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en voldoet aan de inrichtingseisen die gesteld zijn door de zorgverzekeraars.

De praktijk heeft 2 verdiepingen. Op begane grond is een wachtruimte, twee ruime behandelkamers, een kantoor/informatiebalie en MIVA toilet. De eerste verdieping is bereikbaar met een trap of plateaulift. Op deze verdieping bevindt zich een trainingsruimte voor medische fitness (ongeveer 90m2) met twee kleedkamers/wc’s en twee behandelkamers.

Binnen FysioFit Bruinisse zijn er verschillende specialisaties waarbij de patiënt de juiste zorg krijgt aangeboden. De geregistreerde specialisaties zijn: orthopedische manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie. Daarnaast zijn er nog verscheidene andere specialismen zoals echografie, shockwave therapie, fysiotherapie bij kaakklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, longfysiotherapie, herstelzorg na Covid-19, dry needling, Mulligan, medical taping, bekkenbodemtherapie en revalidatie/hersteltraining.

Er wordt zorg op maat aangeboden, dit kan zowel in de praktijk als bij de cliënt aan huis. Daarnaast wordt ook revalidatietraining aangeboden op de sportvelden.
Betaalmogelijkheden
Cash, Via een verzekering
Lidmaatschappen
NVFL en NVFS, KNGF
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van FysioFit Bruinisse