Top 200 steden  |  

Auto-Tec Nederland BV

Auto-Tec Nederland BV - Broek op Langedijk
Nu gesloten
Opent in 8 uur

Auto-Tec Nederland BV

Sleutelwoorden

transportbanden & apparatuur
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:30
Dinsdag
08:00 16:30
Woensdag
08:00 16:30
Donderdag
08:00 16:30
Vrijdag
08:00 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Auto-Tec Nederland BV

Auto-tec Nederland B.V. is al sinds 1987 uw specialist op het gebied van proces- en transportbanden en aanverwante artikelen. Met jarenlange ervaring in het confectioneren van diverse soorten kunststofbanden en gaasbanden, leveren wij transportbandmateriaal van onder andere Derco, Chiorino, Volta en Habasit. Ons uitgebreide netwerk van producenten stelt ons in staat om altijd maatwerk te bieden voor uw specifieke product en toepassing.

Wanneer de standaardoplossingen niet geschikt zijn, beschikken wij over de knowhow en creativiteit om zelf met een passende oplossing te komen. Onze moderne productie is uitgerust met een groeiend machinepark en de benodigde productiemiddelen voor diverse accessoires, zoals stuursnaren, stuurstroken, morsranden, meenemers en golfranden.

Sinds 2006 produceren en leveren wij ook Techmaveyor rondbocht transporteurs (ook wel rondtransporteurs). Of het nu gaat om regulier seriewerk of speciale uitdagingen, wij staan voor u klaar met kernbegrippen als kwaliteit, flexibiliteit, service, oplossingsgerichtheid en specialisatie.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Auto-Tec Nederland BV