Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:Buiten openingstijden op afspraak

Beschrijving van Dijksterhuis Accountants en Advieskantoor

Als ondernemer heeft u een betrokken accountant nodig om u met raad en daad bij te staan. Zit uw onderneming in de start-of expansiefase, of denkt u aan verkoop van uw onderneming? Op ons kunt u altijd rekenen.
Met kennis van zaken op financiëel en fiscaal gebied en een flinke dosis ondernemerszin zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te laten renderen.


Met acht medewerkers zijn we perfect op maat om het midden- en kleinbedrijf te bedienen. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en vormen een hecht team. Doordat we niet te groot zijn kunnen we een prima relatie met onze klanten onderhouden. Als cliënt kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, hoge kwaliteit, kennis van zaken, continuïteit van dienstverlening en veel flexibiliteit.

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor is sinds 1991 een begrip in Breda en is gegroeid tot waar het kantoor tot aan de dag van vandaag voor staat: een volwaardig kantoor met sterke binding en respect voor onze cliënten en relaties.
Begonnen in een klein kantoortje in Breda met twee medewerkers zijn we geleidelijk uitgegroeid tot een kantoor met acht medewerkers, gehuisvest in een karakteristiek pand net buiten het centrum van Breda, waarbij de bereikbaarheid van ons kantoor makkelijk is per zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.

In ons team van acht medewerkers zijn een Register Accountant, drie Accountant-Administratieconsulenten en een RB (register-belasting) adviseur werkzaam.

Voor wat betreft de relatie met onze cliënten en overige relaties hebben wij professionaliteit, goed persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Kernwoorden die ook intern erg belangrijk zijn voor onze medewerkers.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, Incasso, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1991
Lidmaatschappen
Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants, Novak, Register Belastingadviseurs
Talen
Engels

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dijksterhuis Accountants en Advieskantoor

Plaats van Dijksterhuis Accountants en Advieskantoor