Top 200 steden  |  

Paul Hooijdonk Regressietherapie

paul-hooijdonk-regressietherapie

Paul Hooijdonk Regressietherapie

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Paul Hooijdonk Regressietherapie

Regressie betekent ‘teruggaan in de tijd’: In regressie gaan we met onze beleving terug in de tijd naar oude ervaringen die ten grondslag liggen aan onze huidige problemen en klachten.

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie, die ervan uitgaat dat lichaam en geest nauw met elkaar verweven zijn. Psychische en lichamelijke klachten (psychosomatische klachten) kunnen hun oorzaak hebben in onverwerkte ervaringen uit het recente of een ver verleden.

Oude ervaringen hebben (veel) invloed op je gedrag en emoties van nu
Situaties die je emotioneel raken of uit balans brengen zijn dan in het heden de trigger, terwijl de diepere oorzaak bij een ervaring uit het verleden ligt. Dit zijn vaak minder bewuste, verdrongen of onderbewuste ervaringen.

Alles wat we ooit hebben meegemaakt kan in lichte trance naar boven worden gehaald. In contact met het onderbewuste worden blokkades, verouderde overtuigingen en oude pijnen opgespoord en alsnog verwerkt. Deze aanpak activeert het zelfhelend vermogen, geeft inzichten en het leidt tot bewustwording, waarmee problemen kunnen worden opgelost.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Paul Hooijdonk Regressietherapie