Top 200 steden  |  

Studio Aksento photographers

Neem je vandaag nog contact met ons op?
studio-aksento-photographers
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Studio Aksento photographers

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Studio Aksento photographers

Breng je merk in beeld
Met je product en je bedrijf wil je bij je doelgroep binnenkomen en je merk relevante betekenis geven. De vraag is hoe je dit met de meeste impact doet. Fotografie maakt hierbij het verschil.
Het is de drijfveer van Studio Aksento om jouw merk een onderscheidende en krachtige uitstraling te geven, een eigen identiteit. Dit vanuit het enthousiasme en plezier dat wij in onze fotografie hebben en de frisse blik en betrokkenheid die wij voor jouw opdracht hebben.
Studio en locatie, netwerk
De studio beschikt over ruime opname-faciliteiten in Breda met rondwand en nabewerking ruimte. Daarnaast werkt SA op locatie in heel Nederland en daarbuiten. Afhankelijk van de opdracht werken we samen met een uitgebreid netwerk.

Onderscheidend voor opdrachtgevers
Studio Aksento heeft een gevarieerde en trouwe groep opdrachtgevers zowel in Nederland als internationaal. Met name in de B2B markt, maar ook consumentgericht. Architectuur, food, industrie, reportages, portretfotografie, webshops, (technische) productfotografie, packshots, automotive, sfeeropnames noem het maar op. Kijk verder op onze site om een beeld te krijgen. Voor een goede fotograaf in Breda moet je bij ons zijn.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Jaar van oprichting
Opgericht 1982
Lidmaatschappen
DuPho

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Studio Aksento photographers