Top 200 steden  |  

Kindergarden Breda Zuid

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Breda Zuid - Breda
Nu gesloten
Open op Maandag

Kindergarden Breda Zuid

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Breda Zuid

In het voormalige Maria klooster aan de Overakkerstraatvind je ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kindergarden Breda Zuid. De oude elementen van het Maria-klooster met zijn glas-in-lood ramen geven onze kinderopvang extra karakter. Maar wat onze vestiging écht speciaal maakt is ons ervaren, steady team dat alle kinderen en ouders kent.

Op de peutergroep dagen we de kinderen uit in de verschillende hoeken met activiteiten die passen bij hun ontwikkelfase. Wekelijks doen we aan peuteryoga, een goede manier om de kinderen bewust te maken van hun lichaam en wat het allemaal al kan. Voor de oudste peuters hebben we een peuterkring ter voorbereiding op de basisschool.

Op zolder zit onze bieb en het atelier, die ook door onze BSO worden gebruikt. Onze parkachtige kloostertuin is een oase van rust. Ideaal om te picknicken en natuurlijk kunnen de kinderen er spelen, tenten bouwen en zelfs in bomen klimmen.

Onze vestiging ligt tevens bij de uitvalswegen naar Utrecht en Tilburg.

Videos voor Kindergarden Breda Zuid

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Breda Zuid