Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 20:00
Dinsdag
09:30 20:00
Woensdag
09:30 20:00
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m donderdag: in overleg

Beschrijving van PSY Therapie

Psycho-sociale therapie Kwaliteit in begeleiding/behandeling.

In de praktijk komen (jong) volwassen met verschillende vraagstukken en problematiek.
Psychologische begeleiding is succesvol bij zelfonderzoek en bij tal van klachten zoals onzekerheid, angst, stress, somberheid, burn-out, piekeren, traumaverwerking, woede, rouw en veel meer.
Veel klachten zijn sterk persoonlijk. Wie je als persoon bent, met je bagage, je gevoelens en wensen, is in mijn praktijk het allerbelangrijkste. Uw vraag staat centraal. Soms doorlopen we een kort of langduriger (therapeutisch) traject. Psychosociale therapie heeft raakvlakken met verschillende benaderingen binnen de psychologie. Kenmerkend is de persoonlijke sfeer en aandacht bij de ondersteuning of behandeling van jouw proces en/of klachten.

Naast individuele hulpverlening geef ik vakinhoudelijke cursussen en trainingen op maat, die speciaal ontwikkeld worden voor medewerkers en hulpverleners die in hun dagelijkse werksituatie te maken hebben met cliënten met complexe psychosociale en/of psychiatrische problemen.

Heeft u vragen over het aanbod of wilt u overleggen of u met uw vraag bij mij aan het juiste adres bent? Aarzel dan niet om mij een mail te sturen: jvanderpalm@gmail.com of te bellen 06 27040586.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice
Jaar van oprichting
Opgericht 2011
Lidmaatschappen
NVPA, CRKBO
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van PSY Therapie