Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
14:15 18:30
Dinsdag
14:15 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:15 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Humankind - BSO Box

Binnenkort gaat onze nieuwe BSO locatie in samenwerking met MHC MEP in Boxtel open: BSO Box. We hebben een prachtige binnenruimte om verschillende activiteiten aan te kunnen bieden en natuurlijk lekker rennen, spelen en sporten op de hockeyvelden.

Een top combinatie, want op onze BSO’s kan alles. Nou ja, bijna alles. Sporten, knutselen, theater maken, vloggen, koken. Of als je een kleuter bent, rustig omschakelen en bijkomen van je schooldag.

Bij BSO Box ervaren kinderen letterlijk en figuurlijk meer ruimte om vrij te bewegen. Buiten zijn stimuleert samenspel en prikkelt hun natuurlijke nieuwsgierigheid en de behoefte om zélf te doen, te denken en te beslissen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Kristel kan je hier veel meer over vertellen. Bel of stuur een berichtje op +31640915998 of mail naar kristelvdpoel@Humankind.nl.
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - BSO Box

Plaats van Humankind - BSO Box