Top 200 steden  |  

Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF

Neem vandaag contact op
Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF - Boxtel
Nu geopend
Sluit in 1 uur

Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF

Het professionele plafond- en wandbedrijf uit Boxtel staat altijd voor u klaar

VOF Van Hemmen en Van Kleef is uw professioneel en betrouwbaar plafondbedrijf te Boxtel. Wij leveren en monteren alle soorten systeemplafonds, systeemwanden en metalstudwanden voor uw bedrijf, instelling of voor u als particulier. Wij zijn een actieve en ervaren partner in verschillende bouwprojecten in de regio. Bij deze projecten zetten wij onze ervaring en expertise in met als doel het behalen van de beste resultaten. Zowel particulieren, instanties en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen blindelings op onze professionele werkwijze. Want we doen het goed of we doen het niet.

Ons team van goed opgeleide specialisten kunnen ieder project tot volle tevredenheid realiseren. Wij zijn in staat om zowel kleine als grotere opdrachten aan te nemen. Ons vaste klantenbestand is een duidelijke indicatie van de kwaliteit die wij als bedrijf bieden. En neemt u maar van ons aan dat ieder project dat wij voltooien volledig conform de eisen en verwachtingen zijn van de opdrachtgever. Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Onze diensten
Als vakbekwaam plafond- en wandbedrijf te Boxtel hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Wij realiseren bijvoorbeeld gedegen activiteiten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw- en renovatiewerken, restauratiewerken en onderhoud. Wij kunnen projecten van begin tot eind uitvoeren, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail, kwaliteit en het esthetische aspect streven wij naar het voornaamste eindresultaat. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren, instanties en bedrijven.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF

Plaats van Systeemplafonds R v Hemmen & v Kleef VOF