Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 21:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Praktijk voor Logopedie 't Centrum is de gehele week geopend. Tijdens werkzaamheden kan het zijn dat de telefoon niet wordt beantwoord. Laat in dat geval een bericht achter.

Beschrijving van Logopedie 't Centrum

De meest uiteenlopende logopedische problemen worden behandeld, zoals spraak- en taalontwikkelingsproblemen, open mondgedrag, stemklachten, afasie, dysartrie, slikklachten, stotteren en hoorproblemen.
In de praktijk werkt een logopedist gespecialiseerd in stotteren. Daarnaast is er affiniteit met stemproblemen en neurologische problematiek (afasie, dysartrie, dysfagie). Binnen de praktijk is het ook mogelijk om training te volgen in spraakafzien, wat zeker voor doven en slechthorenden een meerwaarde kan zijn.
De praktijk met vestigingen in Boxtel, Best en Liempde heeft de Kwaliteitstoets Logopedie meermaals gehaald en is daarmee een pluspraktijk.

In principe vindt behandeling in de praktijk plaats, maar indien nodig kan behandeling ook aan huis gegeven worden. Hiervoor is een verwijzing van een arts nodig. Logopedie is direct toegankelijk, maar sommige verzekeraars eisen toch een verwijzing. Wilt u gebruik maken van directe toegankelijkheid controleer dan uw polis of dit bij uw verzekering mogelijk is.

In de praktijk werken:
Drs. M.E.M.B. Everaerd, logopedist en klinisch linguïst.
Mevr. J.J. Schalks-Smits, logopedist

Kijk voor meer informatie op www.logopedie-centrum.nl.
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering
Lidmaatschappen
Lid van de NVLF (logopedie) en van de Vereniging Klinische Linguïstiek., Kwaliteitstoets Logopedie 2015-2016, Kwaliteitsregister Paramedici, Vereniging Klinische Linguïstiek, Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatire, AfasieNet, Health Care Auditing, Kwalteitstoets Logopedie 2017-2018, Kwaliteitstoets Logopedie 2019-2020

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Logopedie 't Centrum

Plaats van Logopedie 't Centrum