Top 200 steden  |  

Laus & Koudstaal Advocaten

Neemt u vandaag nog contact op?
laus-koudstaal-advocaten
Nu geopend
Sluit in 7 uur

Laus & Koudstaal Advocaten

Sleutelwoorden

familierecht advocaat rechtsgebieden vastgoed personen- en familierecht personenrecht contractenrecht arbeidsrecht ondernemingsrecht fiscaalrecht fiscaal recht trouw- en samenlevingsrecht trouwrecht samenlevingsrecht advocatenkantoor beëindiging samenleving gezags- en omgangskwesties ouderschapsplan kinder- en partneralimentatie partneralimentatie erfrecht familiekwesties agentuurovereenkomsten kantonrechtersprocedures uwv-procedures huurrecht advocaten Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Laus & Koudstaal Advocaten

Niet zonder reden is Laus & Koudstaal Advocaten al tientallen jaren tot ver buiten de regio Haarlem bekend als een kantoor met een doortastende en slagvaardige aanpak. De werkwijze is niet altijd doorsnee, wel steeds actief, inventief en effectief. Praktisch en coöperatief als het kan, lastig en scherp als het moet.

Op ons kantoor treft u gedegen professionals aan die in de loop der jaren een ruime expertise hebben opgebouwd op diverse rechtsgebieden. Mede hierdoor kan het kantoor u op tal van rechtsgebieden op adequate wijze van dienst zijn. De nadruk ligt op het ondernemingsrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht en natuurlijk de algehele dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Door de brede oriëntatie zijn de advocaten bij Laus & Koudstaal Advocaten ook in bewerkelijke en complexe zaken altijd in staat het vereiste overzicht te bewaren en het optimale resultaat te behalen. Doortastende en slagvaardige aanpak.


RECHTSGEBIEDEN

VASTGOED
opstellen van huurcontracten (bedrijfsruimte, woonruimte), huurgeschillen, (controle/opstellen) koopovereenkomsten onroerend goed; controle leveringsakten, geschillen koop verkoop.

PERSONEN- en FAMILIERECHT
echtscheiding/ontbinding geregistreerd partnerschap, beëindiging samenleving, gezag- en omgangskwesties, ouderschapsplan, kinder- en/of partneralimentatie, erfrecht en overige familiaire kwesties.

CONTRACTENRECHT
opstellen van contracten, opstellen/controleren algemene voorwaarden, consumentenrecht, kooprecht, incasso, wanpretatie, geschillen.

ARBEIDSRECHT
opstellen van arbeidsovereenkomsten (overeenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd, 0-urencontracten), overeenkomsten van opdracht, agentuurovereenkomsten, beeindigsovereenkomsten, kantonrechtersprocedures, UVW-procedures, beëindiging arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden, geschillen werkgever werknemer.

ONDERNEMINGSRECHT
begeleiding oprichting vennootschappen, controle statuten, opstellen/controleren aandeelhoudersovereenkomsten, geschillen aandeelhouders, ondernemingskamerprocedures.

FISCAAL RECHT
Dreigende problemen en geschillen met fiscus of FIOD, aansprakelijkheid voor onjuiste belastingadviezen, second opinions, fiscaal strafrecht.

TROUW- EN SAMENLEVINGSRECHT
opstellen/controleren van huwelijkse voorwaarden/partnerschapsvoorwaarden, opstellen/controleren samenlevingsovereenkomsten, adviezen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Laus & Koudstaal Advocaten