Top 200 steden  |  

Vlas Automobielbedrijf De

Neem vandaag contact op
Vlas Automobielbedrijf De - Bloemendaal
Nu gesloten
Opent in 7 uur

Vlas Automobielbedrijf De

Sleutelwoorden

schadeherstel verkoop occasions / tweedehands auto's onderhoud jaguar land rover rover grote beurt proefrit apk keuring reparatie kleine beurt advies bandenservice storing oplossen banden onderdelen handelaars nieuwe & tweedehands auto's
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vlas Automobielbedrijf De

De Vlas Automobielbedrijf is een onafhankelijk Bovag automobielbedrijf wat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in de merken Jaguar en Land Rover.

Bij De Vlas Automobielbedrijf kunt u terecht voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op uw auto. Van de verzorging van de normale Algemene Periodieke Keuring tot het herstel van opgelopen schade en het verwisselen van banden tot het normale reguliere onderhoud van uw auto.

De garage is in het bezit van apparatuur om storingen aan uw Jaguar of Land Rover uit te lezen. En zonder af te wijken van service gerelateerde intervallen, wordt iedere auto afzonderlijk bekeken en behandeld. Zodat de wensen van de eigenaar en het rijplezier op de eerste plaats blijven staan. De werkplaats maakt voor het normale onderhoud en voor extra uit te voeren reparaties gebruik van originele, nieuwe onderdelen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Vlas Automobielbedrijf De

Plaats van Vlas Automobielbedrijf De