Top 200 steden  |  

Schoonheidssalon Ireina

schoonheidssalon-ireina

Schoonheidssalon Ireina

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Schoonheidssalon Ireina

Schoonheidssalon Ireina is er voor uw persoonlijke schoonheidsbehandeling. De natuurlijke gezichtsbehandeling is uniek en de massages helpen u ontspannen. Schoonheidssalon Ireina is uw schoonheidsspecialiste in Best en de regio Eindhoven.

Onze behandelingen zijn 100% natuurlijk. Aanvullend hierop bieden wij een exclusief huismerk cosmeticaproducten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit Italië; Dottor Colato. Dit verzorgingsproduct is alléén verkrijgbaar bij schoonheidssalon Ireina en onze webshop op natuurgezicht.nl.

Schoonheidsbehandelingen
U kiest uit verschillende schoonheidsbehandelingen zoals een gezichtsbehandeling, ontharen, manicure of pedicure. Tijdens uw bezoek is alle aandacht op u gericht. U krijgt gericht advies over uw huid en eventuele vervolgbehandelingen. Verder krijgt u gratis huidadvies met betrekking tot thuisbehandelingen. Wij werken met Dottor Caolato, een exclusief gerenommeerd cosmeticamerk uit Italië dat alléén bij Schoonheidssalon Ireina verkrijgbaar is.

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt de huid goed gereinigd en krijgt u een ter plaatse gemaakt masker met uitsluitend pure natuurlijke ingrediënten.

Massages
Heeft u last van stress of last van spieren die stijf aanvoelen of bent u gewoon even lekker toe aan ontspanning? Een massage biedt dan uitkomst. Bij Schoonheidssalon Ireina krijgt u een massage naar uw wensen. U heeft de keus uit een heerlijke ontspanningsmassage en wat gerichtere massagebehandelingen zoals het massagen van de rug, schouders en nek.

Overige behandelingen
Naast de gezichtsbehandelingen en massages is het ook mogelijk om een manicure of pedicure te ondergaan. Ook ontharen behoort tot de mogelijkheden.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Schoonheidssalon Ireina