Top 200 steden  |  

Opvanghuis Berlicum

Neem vandaag contact op
opvanghuis-berlicum
Nu geopend

Opvanghuis Berlicum

Sleutelwoorden

beschermd wonen wonen begeleiding persoonlijke verzorging dakloos wlz ggz wmo ggz opvang gezondheidszorg financiele begeleiding huisarts onderdak opvanghuis schoonmaak voeding was administratieve begeleiding wlz vg opvangtehuizen & voedselbanken Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Opvanghuis Berlicum

Opvanghuis Berlicum ligt in het buitengebied van Berlicum, op circa 8 kilometer van 's-Hertogenbosch. Hier realiseren we in eigen beheer de huisvesting, voeding en woonbegeleiding voor 39 bewoners.

Primair zorgen we voor onderdak, voeding, was, en schoonmaak.

Elke bewoner krijgt, afhankelijk van de specifieke problematiek, financiële en administratief begeleiding. Interne maatschappelijk werkers staan de bewoners bij in andere praktische zaken.

Voor bewoners die uitgebreidere hulp of begeleiding nodig hebben, leggen we contacten met de daarvoor bestemde instanties. We stimuleren de bewoners met deze instanties mee te werken. Opvanghuis Berlicum heeft een vaste huisarts en consulent geestelijke gezondheidszorg.

Zowel de dagindeling als de op het individu gerichte begeleiding zijn onontbeerlijk voor een positieve uitstroom van bewoners.

Het opvanghuis is voor mannen en vrouwen vanaf 23 jaar, die een gestructureerde en beschermde woon- en/of leefgemeenschap nodig hebben. Gezien de specialistische aanpak en/of begeleiding van personen met een harddrugsprobleem bied Opvanghuis Berlicum geen mogelijkheden voor deze groepering.
Jaar van oprichting
Opgericht 1924
Lidmaatschappen
DNV ISO 9001:2015 HKZ, WTZI, Vereniging Valente, De Geschillencommissie, SBB, BrancheVereniging Kleinschalige Zorg
Talen
nl
Produkte
WMO, WLZ GGZ, WLZ VG

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Opvanghuis Berlicum

Plaats van Opvanghuis Berlicum