Top 200 steden  |  

Accountants- en Advieskantoor De Lange

Accountants- en Advieskantoor De Lange - Bergentheim
Nu gesloten
Morgen geopend

Accountants- en Advieskantoor De Lange

Sleutelwoorden

bedrijven mkb particulieren starters stichtingen verenigingen zzp'ers aandelenwaardering accountantsverslag / management letter due diligence / boekenonderzoek feitenonderzoek financiële verslaggeving waardering deelnemingen belastingaangifte / fiscale aangifte belastingadvies / fiscaal advies btw-aangifte btw-advies fiscaal advies inkomstenbelasting loonbelasting omzetbelasting sociale verzekeringen vennootschapsbelasting vermogensbelasting administratie / administratieve dienstverlening bedrijfsadvies / bedrijfseconomisch advies bedrijfsovername begroting boekhouding dga-bedrijven echtscheiding erfrecht exploitatiebegroting familiebedrijven financieel advies financiële planning fusie jaaropgave liquidatie liquiditeitsbegroting ondernemersplan online boekhouding startersbegeleiding vermogensbeheer waardebepaling zakelijke dienstverlening accountant accountantskantoor Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
10:00 15:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
10:00 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Op maandag en dinsdag vrije inloop en de anderen dagen op afspraak.

Beschrijving van Accountants- en Advieskantoor De Lange

Ons kantoor is gebaseerd op het feit dat de wensen van de klant van het grootste belang zijn. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit jarenlange relaties en doorverwijzingen.

Wij zijn in september 2007 gestart met ons kantoor na 28 jaar als accountant werkzaam te zijn geweest bij diverse accountantskantoren. Het kantoor wordt vanwege het groeiende klantenbestand sinds 2019 gehouden aan de Kellerlaan 22 te Hardenberg.
Ons motto is dat wij als adviseur naast de ondernemer staan en om zo samen met hem/haar de onderneming tot bloei willen brengen. Dit houdt ook in dat niet alleen de gedachten van de ondernemer worden gevolgd, maar ook dat andere facetten die de ondernemer niet ziet of waar hij/zij niet aan denkt aan de orde komen.

Voor gespecialiseerde diensten maken wij gebruik van specialisten op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice
Lidmaatschappen
NBA, Novak
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Accountants- en Advieskantoor De Lange

Plaats van Accountants- en Advieskantoor De Lange