Top 200 steden  |  

Michiel van Maanen Makelaardij o/g

Neem vandaag contact op
Michiel van Maanen Makelaardij o/g - Bennebroek
Nu gesloten
Open op Maandag

Michiel van Maanen Makelaardij o/g

Sleutelwoorden

starterspakket aankoopbegeleiding hypotheekadvies taxatie appartementen vakantiewoningen koop makelaars onroerend goed vraagzijde
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Zaterdag op afspraak

Beschrijving van Michiel van Maanen Makelaardij o/g

Michiel van Maanen Makelaardij al jaren een begrip in de regio

Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Een routine wordt het nooit, maar dat is juist wat het vak zo mooi maakt.

In 2001 besloten we de stap naar zelfstandigheid te wagen. Voor ons dé manier om onze filosofie, waarin we de klant centraal stellen, echt uit te kunnen dragen. We vonden een geschikt kantoor op het kruispunt van Kennemerland, de Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer. Drie regio's met elk hun bijzondere kenmerken en uitdagingen, in woningaanbod variërend van tweekamerwoningen tot vrijstaande villa’s, van historische panden tot nieuwbouwprojecten.

Ook de filosofie van toen is niet veranderd. Sterker nog, ik denk dat we deze in de loop der jaren juist nog meer zijn gaan uitdragen. Mede door het team dat wij ondertussen om ons heen hebben gevormd, waarin iedereen dezelfde hoge mate van cliënt- en servicegerichtheid uitdraagt. Dat bindt ons. We kennen de markt voor ieder woontype. We kennen de waarde van de woningen als geen ander. We kennen de cliënt. We kennen elkaar, vullen elkaar aan en kunnen blind op elkaar varen. De passie en de oprechte betrokkenheid van ons team, daar kan ik alleen maar vol trots naar kijken.

Een huis kopen of verkopen doe je niet zomaar even. Dat weten we bij Michiel van Maanen Makelaardij maar al te goed. Het is een proces waar emotie, geld en soms lastige keuzes om de hoek komen kijken. Wij helpen u daarbij. Gekscherend worden we wel ‘emomakelaar’ genoemd. Ik zie dat als een heel groot compliment!

Nog steeds is Bennebroek onze uitvalsbasis echter sinds 1 januari 2017 in ons nieuwe pand op de Meerweg 1.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
NVM
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Michiel van Maanen Makelaardij o/g

Plaats van Michiel van Maanen Makelaardij o/g