Top 200 steden  |  

Occasion Centrum Betag

Neem vandaag contact op
Occasion Centrum Betag - Beilen
Nu gesloten
Morgen geopend

Occasion Centrum Betag

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Occasion Centrum Betag

BETAG selecteert voor u de mooiste auto’s en heeft daarin het grootste aanbod van heel Midden-Drenthe! In en om ons nieuwe pand vindt u een groot aantal kwaliteitsoccasions voor zeer scherpe prijzen.

Occasion Centrum BETAG B.V. is een gezamenlijke onderneming van Silven van Bohemen en Nico Thalen. Nico Thalen is tevens eigenaar van officieel Peugeot Dealer Thalen te Beilen, een familiebedrijf dat al sinds 1965 meer dan 20.000 auto´s aan tevreden eindgebruikers heeft verkocht.

Naast het bestaande dealerbedrijf verkopen wij via ons Occasion Centrum BETAG alle merken gebruikte auto´s. Wij selecteren kritisch op wat wij inkopen, zodat u er zeker van kan zijn dat u bij BETAG een top product aanschaft voor een scherpe prijs.

Als geen ander weten wij dat in de moderne transparante tijd de auto consument 100% duidelijk wil weten welke waar hij voor zijn geld krijgt. Derhalve adverteren wij op internet met 100% door de nationale autopas gecontroleerde kilometerstanden en 100% correcte bouwjaren en uitvoeringen. Alle auto’s zijn voorzien van een gedocumenteerde onderhoudshistorie en worden aangeboden tegen messcherpe bodemprijzen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Occasion Centrum Betag

Plaats van Occasion Centrum Betag