Top 200 steden  |  

Autoschade Herstel de Groot

Neem vandaag contact op
Autoschade Herstel de Groot - Beekbergen
Nu gesloten
Open op Maandag

Autoschade Herstel de Groot

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren auto poetsen schadeherstel camper / caravan schadeherstel motorfiets mazda gratis offerte haal- en brengservice begane grond alle merken demontage / montage hagelschade herstellen krassen verwijderen lakschade / steenslag herstellen online schade melden parkeerschade / bumperschade herstellen plaatwerk restauratie richtwerk ruit reparatie / vervangen samenwerking met alle verzekeraars schadeherstel auto schadeherstel bedrijfswagen schadetaxatie uitdeuken uitdeuken zonder spuiten hulp bij invullen schadeformulier vervangend vervoer / leenauto autodealers autoverzekeraars leasemaatschappijen auto spuiten achmea fbto centraa beheer interpolis reparatiewerkplaatsen auto's Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
09:00 12:30
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Autoschade Herstel de Groot

De Groot Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen van schades hoe klein of groot deze ook mogen zijn. In de 15 jaar dat ons bedrijf bestaat zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd FOCWA Eurogarantbedrijf.

Wij herstellen schade's aan personenauto’s en bedrijfswagens volgens de FOCWA richtlijnen. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio en werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor autobedrijven en dealers die geen eigen schadeherstelafdeling hebben. Zij besteden de schades geheel of gedeeltelijk aan ons uit.

Met de zeer ervaren en hoog opgeleide autoschade herstellers en autospuiters kan de hoogst haalbare kwaliteit op elk gebied van autoschadeherstel worden gerealiseerd. Wij staan garant voor een snel en vakkundig schadeherstel aan uw auto. Zo werken wij altijd met de nieuwste reparatietechnieken en volgens de laatste veiligheidseisen. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer.

In de moderne spuitafdeling werken wij met autolakken, waaronder de watergedragen lakken, die het milieu zo min mogelijk belasten.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice, Maestro, Via een verzekering
Lidmaatschappen
eurogarant, Autoschade Herstel Groep, AHG, FOCWA, Erkend Duurzaam

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Engelanderholt 3 C, 7361 CZ Beekbergen

Fotos voor Autoschade Herstel de Groot

Plaats van Autoschade Herstel de Groot