Top 200 steden  |  

Electro-Four BV

Neem vandaag contact op
Electro-Four BV - Barendrecht
Nu gesloten
Opent in 3 uur

Electro-Four BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Electro-Four BV

Elektro-Four, gevestigd in Barendrecht, is uw deskundige op het gebied van elektrotechnische installaties. Onze expertise omvat LED-verlichting, parkeersystemen, kast- en paneelbouw, service en onderhoud, CCTV en bewegwijzering.

Als een dynamisch en groeiend bedrijf, streeft Elektro-Four ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden door een compleet pakket aan diensten aan te bieden. We zijn trots op onze veelzijdigheid en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen.

We zijn een vertrouwde partner voor woningbouwverenigingen en VvE’s, gespecialiseerd in intercomsystemen, CCTV, PLC-oplossingen, en het aanleggen van complete datanetwerken. Onze innovatieve en duurzame benadering komt tot uiting in onze projecten voor dynamische LED-verlichting die we landelijk uitvoeren.

In de parkeersector zijn we eveneens actief, waar onze werkzaamheden variëren van het installeren en aansluiten van parkeerapparatuur tot het aanleggen van detectielussen, kabelwegen en mantelbuizen voor nieuwe bekabeling. Bij Elektro-Four zorgen we voor een naadloze integratie van alle benodigde bekabeling in onze projecten. Ontdek de veelzijdige elektrotechnische diensten van Elektro-Four, waar kwaliteit en innovatie hand in hand gaan.
Betaalmogelijkheden
MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
Uneto-Vni, KEMA, VCA*, NPC Erkend, SEI
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Zeemanstraat 17, 2991 XR Barendrecht

Plaats van Electro-Four BV