Top 200 steden  |  

Kindergarden Baarn

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Baarn - Baarn
Nu gesloten
Opent in 3 uur

Kindergarden Baarn

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Baarn

Ons kinderdagverblijf Kindergarden Teding van Berkhoutstraat zit in het prachtige oude postkantoor midden in het centrum van Baarn. Het pand van onze kinderopvang telt meerdere verdiepingen waardoor je rust en een huiselijk gevoel ervaart. De raampartijen zorgen daarbij voor veel licht en de ruime entree met de aangrenzende keuken zorgt voor de wow-factor.
De rust van de baby's wordt niet verstoord, omdat bijvoorbeeld de peuters druk aan het spelen zijn, want elke groep heeft bij ons zijn eigen verdieping en gang. Onze peuter- en peuterplusgroep op de zolderverdieping hebben een knusse sfeer dankzij het schuine dak met houten balken. In het atelier ontdekken de kinderen weer andere knutselmaterialen dan op de groepen.

Buiten vind je een prachtige beschutte tuin met een apart deel voor de baby's, schaduwrijk door een zonnescherm en voorzien van een eigen zandbak. Achter in de tuin ontdek je een parcours met houtsnippers, bosjes en looppad.

Videos voor Kindergarden Baarn

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Kindergarden Baarn