Top 200 steden  |  

Spitters Glashandel

Neem vandaag contact op
Spitters Glashandel - Baarle-Nassau
Nu gesloten
Morgen geopend

Spitters Glashandel

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren renovatie gehard glas gelaagd glas draadglas plaatsen van glas / glaszetter reparatie / herstel ruit reparatie / glas reparatie dubbel glas / dubbele beglazing enkel glas / vensterglas (floatglas) figuurglas brandwerend glas gefigureerd glas gekleurd glas glas & keramiekfabrieken
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
09:00 12:00
Zondag
Gesloten
Tussen 12.00 en 13.00 gesloten

Beschrijving van Spitters Glashandel

Glashandel Spitters is sinds 1983 gevestigd in Baarle-Nassau en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf. Ons bedrijf is zowel gericht op de zakelijke als de particuliere markt. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om vlakglas.

Ons gamma gaat van enkele tot dubbele en zelfs trippelbeglazing en van figuurglas tot brandwerendglas en nog veel meer met o.a. gelaagdglas, hardglazendeuren, douchewanden/deuren, balustrades, beloopbaarglas, etc. Tevens snijden en bewerken wij het glas in onze eigen snij- en bewerkingsafdeling. Slijpen, facetteren, boren, frezen en zandstralen behoren tot de mogelijkheden.

Kortom, u kunt bij ons terecht van een klein ruitje tot een groot nieuwbouwproject. Tevens zijn de meeste producten op voorraad uit eigen magazijn. Wij nodigen u dan ook gaarne uit om een bezoek te brengen aan onze showroom waar wij u graag te woord staan en u het nodige kunnen laten zien.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Spitters Glashandel