Top 200 steden  |  

Beek & Geyn Kinderopvang

Neem vandaag contact op
Beek & Geyn Kinderopvang - Baambrugge
Nu gesloten
Open op Maandag

Beek & Geyn Kinderopvang

Sleutelwoorden

flexibele dagopvang oppas commericiële kinderopvang begane grond aparte slaapruimte baby's dagopvang crèche peuterspeelzaal kinderdagverblijf peuteropvang particuliere kinderopvang buitenspeelruimte slaapruimte speelruimte binnen gediplomeerd personeel medezeggenschap van ouders pedagogisch beleidsplan aanwezig vaste kinderleidsters kinderdagverblijven Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:00
Dinsdag
07:30 18:00
Woensdag
07:30 18:00
Donderdag
07:30 18:00
Vrijdag
07:30 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Beek & Geyn Kinderopvang

Op de landelijk gelegen boerderij tegenover de molen tussen Abcoude en Baambrugge is Beek & Geyn kinderopvang gevestigd. In een prachtig gerenoveerde stal is er plaats voor alle kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Ieder kind mag bij ons weten dat het onvoorwaardelijk gewenst en geliefd is.

Door de landelijke setting komen kinderen in aanraking met de natuur. Er is heel veel speelruimte, een boomgaard en een moestuin. Daarnaast zijn er dieren zoals een ezel, kippen, konijnen, schapen en pony's. We werken veel met de seizoenen en vinden het daarin belangrijk dat een kind veel mag ervaren en ontdekken. Daarnaast realiseren we ons dat we investeren in de volgende generatie. Kinderen krijgen daarom natuurlijke (voornamelijk biologische) voeding, de ruimte om te groeien, te ontdekken en ze leren respectvol met elkaar om te gaan. We spelen heel veel buiten, we zingen liedjes en maken muziek. We lezen de kinderen voor en we doen samen spelletjes.

Ieder kind is prachtig gemaakt met heel veel mogelijkheden. Door kinderen de mogelijkheid te geven om zich in verschillende talen te uiten krijgen ze de ruimte om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Prestatie en resultaten zijn daaraan ondergeschikt. De leidsters hebben een begeleidende rol en een voorbeeldfunctie.
Betaalmogelijkheden
Incasso
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Beek & Geyn Kinderopvang