Top 200 steden  |  

Huisartsenpraktijk Lienderweg

Huisartsenpraktijk Lienderweg - Asten
Nu geopend

Huisartsenpraktijk Lienderweg

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Huisartsenpraktijk Lienderweg

Een huisartsenpraktijk zoals Huisartsenpraktijk Lienderweg biedt meestal een breed scala aan medische diensten en zorg aan patiënten binnen een lokale gemeenschap. Typische taken en diensten die worden aangeboden door een huisartsenpraktijk omvatten:

Algemene medische zorg: Het behandelen van algemene gezondheidsproblemen en aandoeningen, zoals verkoudheid, griep, infecties, huidproblemen, enzovoort.
Preventieve zorg: Het bieden van advies en screening voor het voorkomen van ziekten en het bevorderen van gezondheid, zoals vaccinaties, gezondheidscontroles, en leefstijladvies.
Chronische ziektebeheer: Het beheren en behandelen van langdurige gezondheidsproblemen zoals diabetes, hypertensie, astma, en andere chronische aandoeningen.
Spoedeisende zorg: Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en spoedeisende situaties, evenals het beoordelen van acute medische problemen.
Verwijzingen en coördinatie van zorg: Het verwijzen van patiënten naar specialisten of andere zorgverleners wanneer nodig, en het coördineren van de zorg tussen verschillende medische professionals.
Medische onderzoeken en diagnostiek: Het uitvoeren van lichamelijk onderzoek, het bestellen van laboratoriumtests en medische beeldvorming om diagnoses te stellen en de gezondheid van patiënten te evalueren.
Medische advies en counseling: Het bieden van advies, begeleiding en ondersteuning aan patiënten over hun gezondheid, behandelingsopties en leefstijlkeuzes.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Huisartsenpraktijk Lienderweg