Top 200 steden  |  

Lamberink Makelaars Assen

lamberink-makelaars-assen

Lamberink Makelaars Assen

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Lamberink Makelaars Assen

Staat u op het punt om een huis te kopen of te verkopen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met onze makelaardij in Assen. Dit is de vestiging waar het allemaal is begonnen voor Lamberink. Meer dan 35 jaar geleden werd het kantoor opgericht door mensen met een passie voor de makelaarswereld. Deze passie is in de loop der tijd enkel toegenomen, wat is terug te zien in ons team.

Zo hebben wij gedreven aankoopmakelaars en verkoopmakelaars in dienst die u graag helpen op de woningmarkt in Assen. Heeft u hulp nodig met bedrijfshuisvestig/vastgoed? Dan kunnen onze bedrijfsmakelaars u bijstaan bij de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand, of de verkoop of verhuur van het huidige kantoor.

We zijn tevens actief in de financiële dienstverlening. Zo kunt u bij ons alles regelen voor de hypotheek. Voor vragen staan onze adviseurs voor u klaar in Assen. Taxatie nodig? Ook dat is mogelijk bij Lamberink. Wij hebben onafhankelijke taxateurs in dienst, die de waarde van uw huis bepalen. Ook voor verzekeringen voorzien we u graag van advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website voor meer informatie of kom langs bij onze makelaardij in Assen!
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Lamberink Makelaars Assen