Top 200 steden  |  

AVZ Brinx Assen

avz-brinx-assen

AVZ Brinx Assen

(Gemiddelde stem 5,0/5.0 bij 1 Beoordeling)

Beschrijving van AVZ Brinx Assen

AVZ BRINX Archiefvernietiging en digitale data vernietiging is een landelijk werkende dienstverlener gespecialiseerd in archiefvernietiging, vernietiging van documentenpapier en vernietiging van datadragers.

Wij werken vanuit 2 vestigingen, Zwolle en Assen. Vanuit Assen helpen wij onze klanten in de 3 noordelijke provincies, Drenthe, Groningen en Friesland. Vanuit Zwolle verlenen wij onze Archiefvernieting 's diensten aan de bedrijven in de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Tevens gaan wij de rest van nederland niet uit de weg.

Archiefvernietiging is een vak appart. Archiefvernietiging gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich op geen elke manier zorgen maken, als het op uw vertrouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten of archief bij ons kunt laten vernietigen.

Met meer dan 14 jaar ervaring staat het vertrouwen en veiligheid bij ons centraal. Voor Archiefvernieting binnen Nederland zijn wij de partij die u verder helpt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over archiefvernietiging.
Meer informatie vindt u onder :

Boordelingen voor AVZ Brinx Assen

5 Punten
Snel geholpen, goede prijs, 5 sterren

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van AVZ Brinx Assen