Top 200 steden  |  

Beroepsvervoer Academie

beroepsvervoer-academie

Beroepsvervoer Academie

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Beroepsvervoer Academie

Bij de Beroepsvervoer Academie worden toekomstige transportprofessionals gevormd. Wij bieden hoogwaardige opleidingen en trainingen om individuen te ondersteunen bij het starten of verder ontwikkelen van hun loopbaan in de transportsector. Onze focus ligt op praktijkgericht leren, moderne lesmethoden en ervaren docenten. Met een uitgebreid aanbod aan opleidingen die perfect aansluiten op de behoeften van de branche, zorgen we ervoor dat onze studenten goed voorbereid zijn op de uitdagingen van de transportwereld.

Een van onze meest gewilde trajecten is de NIWO opleiding, waarmee je het vakbekwaamheidsdiploma voor transportondernemers behaalt, oftewel het NIWO diploma. Dit opent de deur naar zelfstandig ondernemerschap in de transportsector. Onze opleiding omvat diverse modules, zoals Wegvervoer Goederen Deel 1 en Deel 2, Financieel Management, Calculatie, Bedrijfsmanagement en Personeelsmanagement, die alle essentiële aspecten behandelen, van wet- en regelgeving tot financiën en personeelsbeheer.

Naast de NIWO opleiding bieden wij certificeringsopleidingen aan, zoals het ADR certificaat voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen, en verzorgen wij vrachtautotheorie- en praktijkopleidingen om studenten snel en doeltreffend voor te bereiden op het behalen van hun vrachtautorijbewijs.

Een ander belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de Code 95 nascholing. Beroepschauffeurs moeten elke 5 jaar 35 uur nascholing volgen volgens deze richtlijnen. Onze nascholingscursussen, die een mix van klassikaal onderwijs, e-learning en praktijktraining omvatten, voldoen aan deze eisen en houden chauffeurs up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Bij de Beroepsvervoer Academie streven we naar excellentie. Onze ervaren docenten bieden persoonlijke begeleiding aan elke student in moderne lesfaciliteiten. Of je nu een aspirant-ondernemer bent, een ervaren chauffeur die zijn vaardigheden wil uitbreiden, of simpelweg op zoek bent naar nieuwe kansen in de transportsector, bij de Beroepsvervoer Academie ben je verzekerd van hoogwaardig onderwijs dat je helpt succesvol te zijn in deze dynamische industrie.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Beroepsvervoer Academie