Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 21:00
Dinsdag
08:30 21:00
Woensdag
08:30 21:00
Donderdag
08:30 21:00
Vrijdag
08:30 21:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
09:00 16:00

Beschrijving van Amstel Dental - Tandarts Amsterdam

Amstel Dental levert kwaliteit

Amstel Dental staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie. Bovendien werken bij Amstel Dental uitsluitend in Nederland gediplomeerde tandartsen (BIG-geregistreerd). Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.

Ervaring vinden wij belangrijk. Daarom staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Amstel Dental treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Amstel Dental handelt conform wetenschappelijke inzichten en gangbare opvattingen binnen de beroepsgroep.
Dienstverleningen
CEREC, Invisalign beugel, tanden bleken, Mondhygiënist, Kaakfysio, Anti-snurkbeugel, Gebitsbeschermers, Verstandskiezen trekken, Wortelkanaalbehandeling, Kronen & Bruggen, Biologisch, Cosmetisch, Facings

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Amstel Dental - Tandarts Amsterdam