Top 200 steden  |  

Metropolis Lyceum

Neem vandaag contact op
Metropolis Lyceum - Amsterdam
Nu gesloten
Morgen geopend

Metropolis Lyceum

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:30
Dinsdag
08:00 16:30
Woensdag
08:00 16:30
Donderdag
08:00 16:30
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Metropolis Lyceum

Op het nieuwe Metropolis Lyceum volg je innovatief daltononderwijs op vwo-, havo- of mavoniveau. Metropolis Lyceum biedt het beste van twee werelden: individuele aandacht én heldere structuur. Door ook de omgeving – vervolgonderwijs, bedrijven en maatschappelijke organisaties – te betrekken, word je goed voorbereid op de toekomst én op de dynamische wereld om je heen.

De lessen worden gegeven in ‘thematische zones’. In iedere zone staat een onderwerp centraal. Vakken worden in deze zones deels gecombineerd waardoor de stof meer betekenis krijgt. Vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, maatschappijkunde en economie hebben bijvoorbeeld veel met elkaar te maken. Door deze vakken te combineren krijg je meer overzicht en wordt duidelijk welke invloed plaatsen, tijden en mensen op elkaar hebben.

Naast Nederlands en Engels kun je kiezen uit meerdere vreemde talen, zoals Frans en Spaans, die ook in de zones aan bod komen. We besteden veel aandacht aan begrijpend lezen, schrijven, presenteren en het formuleren van je mening. Er zijn ook zones waarin bètavakken, kunst & creativiteit en sport & bewegen centraal staan.

Het Metropolis Lyceum zit nu aan de Meeuwenlaan, maar krijgt nieuwbouw aan het Hagedoornplein in Amsterdam-Noord. Lees meer hierover op https://metropolislyceum.nl/nieuwbouw/
Lidmaatschappen
Scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Metropolis Lyceum