Top 200 steden  |  

Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Verminder schitteringen en verbeter je nachtzicht met nachtglazen. In elk montuur naar keuze te plaatsen Helpt bij nachtblindheid Ook op sterkte verkrijgbaar Plan jouw afspraak vandaag nog en rijd weer veilig in het donker!
Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp - Amsterdam
Nu geopend
Sluit in 11 uur

Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 20:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Onze Hans Anders Opticien in Amsterdam, gelegen in de bruisende wijk de Pijp, is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een deskundige opticien. Ons team van gecertificeerde opticiens is erop gericht om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor hun zichtproblemen, of het nu gaat om brillen, zonnebrillen of lenzen.

We bieden ook gratis oogmetingen aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw ogen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Onze specialisten kunnen jou ook helpen bij het kiezen van de juiste bril met behulp van ons brilconsult. Plan je afspraak via onze website.

Kom je met het OV, neem tram 16, 24 of 25 stap uit bij de halte Ferdinand Bolstraat. Als je met de auto naar onze winkel komt, kun je het beste parkeren in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250.

Kom dus snel langs bij de Hans Anders Opticien in Amsterdam voor onze moderne brillen, lenzen of een oogmeting. Onze deskundige opticiens staan voor jou klaar!
Betaalmogelijkheden
MAESTRO, DEBIT, MASTERCARD, NFC

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Plaats van Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp