Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart

De Schatkaart is een Montessori Kindcentrum voor onderwijs, opvoeding en opvang. Voor kinderen van 0-12 jaar op Centrumeiland in Amsterdam.
We bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en buiten schoolse opvang 4-12 jaar. Op onze tijdelijke locatie kunnen we alleen kinderen plaatsen van 20 maanden tot en met 4 jaar en kinderen van 4 tot 12 jaar. In het nieuwe pand zijn alle voorzieningen voor de allerjongste aanwezig en kunnen wij ook hen welkom heten.

Binnen ons Montessori Kindcentrum is er voor kinderen een doorgaande ontwikkelingslijn en we werken als één team. Bij dit alles staat het kind centraal. Werken met de natuur is een belangrijk uitgangspunt in de praktijk van alle dag.

Wij bieden kinderen een tweede thuis. Een overzichtelijke, rijke, geordende omgeving waarin kinderen vrij kunnen kiezen, ontmoeten en bewegen. De Montessori professionals zijn coach, inspirator, leraar en begeleider wanneer nodig, waarbij zij aansluiten bij de behoefte van ieder kind. Wij helpen ieder kind het beste uit zichzelf en de ander te halen. Wij bereiden onze kinderen voor op een snel veranderende wereld waar zij onderdeel van zijn. De kinderen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling en handelen en de positie die zij hebben in de wereld
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart

Plaats van Humankind - Kinderdagverblijf De Schatkaart