Top 200 steden  |  

Vox College

Neem vandaag contact op
vox-college
Nu gesloten
Morgen geopend

Vox College

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vox College

Vox College is een school waar leerlingen met vwo-, havo- en vmbo-niveau gezamenlijk aan leerprojecten werken. Vox staat voor Voortgezet Onderwijs en miXen. Mixen van talenten, niveaus, achtergronden en vakken. Dat levert beter onderwijs op en meer kansen voor iedereen.

Vox College is er voor nieuwsgierige leerlingen, die het leuk vinden om te experimenteren en te ontdekken. Echte doeners, die onderzoekend en ondernemend zijn. Je werkt samen met je medeleerlingen aan projecten, volgens de methode van ‘Project Based Learning’. We werken iedere dag aan een ander project, gedurende ongeveer 5 weken. In de projecten zijn steeds andere vakken gebundeld rondom een thema. In een project over orkanen komen bijvoorbeeld aardrijkskunde, wiskunde en natuurkunde aan bod. Projecten bestaan uit theoriegedeeltes, onderzoek en praktijkopdrachten die worden afgesloten met een manier van presentatie. Zo krijg je kennis en ervaring waar je nu en in de toekomst echt iets aan hebt.

Naast de projecten krijg je ook vaklessen aangeboden. In de onderbouw zijn dat Nederlands, Engels, wiskunde en Spaans. Deze vaklessen volg je op je eigen niveau. De lessen voor de andere vakken zitten verweven in onze projecten.
Lidmaatschappen
Scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam
Talen
nl

Videos voor Vox College

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Vox College

Plaats van Vox College