Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Keesing Media Group BV

Keesing, opgericht in 1911, is sinds 1930 de leidende puzzeluitgever in Nederland en België. Na deze introductie werd 'de puzzel' gedurende de afgelopen decennia alleen maar nog populairder. Het assortiment is in al die jaren flink uitgebreid en onze uitgaven zijn in winkels door heel Nederland en op het internet te vinden.

Op dit moment zijn puzzeluitgaven van Keesing te vinden onder de merken Denksport, Jan Meulendijks, WIN! en 10 voor Taal.

Op 3 oktober 1930 kwam de eerste puzzeluitgave van Denksport op de markt. Met deze nieuwe puzzeluitgave introduceerde Isaac Keesing niet alleen een nieuwe rage maar ook een nieuwe term: Denksport. Nederland sloeg enthousiast aan het denksporten en het nieuwe tijdschrift werd een groot succes. Begin eenentwintigste eeuw geeft Keesing behalve de traditionele kruiswoordpuzzel nog veel meer verschillende puzzelsoorten uit.

Kennis en creativiteit

Keesing Media Group streeft ernaar de meest innovatieve uitgever te zijn op het gebied van puzzles & games. Keesing wil op internationaal niveau een zo breed mogelijk scala van producten aanbieden voor verscheidene doelgroepen, voor zowel print als digitaal. Met haar specialistische kennis biedt Keesing uniek en kwalitatief vermaak, waarbij de doelgroep altijd centraal staat, in de consumentenmarkt maar ook in de zakelijke markt.

Internationale ervaring

Keesing is de grootste leverancier op het gebied van puzzels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje en Zweden. Dankzij decennialange ervaring breidt de markt zich nog steeds verder uit, zowel in print als digitaal.

Puzzelen op de iPad en tablet

De applicaties van Keesing bieden de mogelijkheid om altijd en overal ontspannen te puzzelen. De app’s zijn nu verkrijgbaar voor de Nederlandse, Vlaamse, Duitse, Franse, Spaanse, Deense, Zweedse en Engelse taalgebieden voor onze merken Denksport, Sport Cérébral, Megastar, Tankesport en Puzzlesport.De app is gratis en iedere maand publiceert Keesing nieuwe puzzels.
Betaalmogelijkheden
Incasso, Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Tweede Boerhaavestraat 38 HS, 1091 AN Amsterdam

Fotos voor Keesing Media Group BV

Plaats van Keesing Media Group BV

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie