Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 17:00
Woensdag
12:00 17:00
Donderdag
12:00 17:00
Vrijdag
12:00 17:00
Zaterdag
12:00 17:00
Zondag
12:00 17:00
Alle ingekochte zijden stoffen van onze inkoopreis naar Azië zijn gearriveerd en liggen in onze winkel!

Beschrijving van Mclennan's Pure Silk

McLennan’s Pure Silk is sinds 1988 gevestigd in de bekende 9 straatjes in het centrum van Amsterdam en is een van de belangrijkste leveranciers van zuiver zijde voor het maken van (bruids)kleding, gordijnen en interieur accessoires.

Bekijk via de link uitzending Blauw Bloed over Maxima's liefde voor zijde met opnames in onze winkel! https://blauwbloed.eo.nl/artikel/2019/10/stijlmeester-bodo-breg-over-maximas-liefde-voor-zijde/

McLennan’s (tevens groothandel) beschikt over een zeer uitgebreide collectie exclusieve zijden stoffen in verschillende kleuren en kwaliteiten die wij zelf importeren uit China, Italië, Frankrijk, Thailand en Vietnam. U kunt bij ons terecht voor transparante chiffonzijde tot zware brokaatzijde en van soepele, glanzende satijnzijde tot matte crêpe zijde en taft zijde. Tevens voor zijde met ingeweven motieven, zijde met prints en geborduurde zijde.

Onze zuiver zijden stoffen zijn geschikt voor bruids- en gelegenheids kleding, sjaals, gordijnen en interieuraccessoires.
Naast een uitgebreide collectie zuiver zijden sjaals en kussens verzorgen wij ook het op maat maken van sjaals, gordijnen, embrasses, kussenhoezen en spreien.
Wij bedienen groot Amsterdam, Amstelveen en de directe omgeving bij gordijnopdrachten, waarbij wij bij u thuis kunnen komen opmeten, adviseren en gordijnen ophangen.

In onze winkel kunnen wij u (bruids)kleding - en interieuradvies geven voor als u zelf met onze zuiver zijden stoffen aan de slag gaat en tevens werken wij samen met coupeuses die gespecialiseerd zijn in het werken met onze stoffen.
Bij ons vindt u een ruime keuze uit verschillende kussens en sjaals welke wij ook voor u naar eigen keuze in de gewenste stoffencombinatie kunnen maken.

U bent van harte welkom in onze winkel in de Hartenstraat in de 9 straatjes van Amsterdam,
waar u een compact en gezellig winkelgebied treft binnen de grachtengordel.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Maestro, MasterCard, Onder Rembours, Visa, Vooruit betalen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Mclennan's Pure Silk

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie