Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 17:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
08:30 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Driessen & Rappange Verzekeringen

Verzekeringen en hypotheken
Rappange is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste Amsterdamse onroerend goed makelaars. Om de klant op breder vlak van dienst te kunnen zijn, beschikt Rappange ook over een verzekeringsafdeling.

Driessen & Rappange heeft als verzekeringsmakelaar zijn sporen verdiend met het verzekeren van alle denkbare risico's. In de laatste 40 jaar ontwikkelde het kantoor zich bovendien tot specialist in luchtvaartverzekeringen. Een belangrijk deel van de boven Nederland vliegende luchtvaartuigen zijn bij ons verzekerd.

De combinatie Driessen & Rappange Verzekeringen neemt in de vastgoed- en luchtvaartwereld een vooraanstaande plaats in. Zowel particulieren als bedrijven krijgen bij ons de volle aandacht, waarbij wij de nadruk leggen op kwalitatieve dienstverlening. Graag zijn wij uw aanspreekpunt voor alle soorten verzekeringsaangelegenheden. Voor op de adviesgebieden pensioen- en hypotheken kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Met onze website bieden wij u een breed overzicht van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, waarbij duidelijke informatie en gebruikersgemak op de eerste plaats komen.

En kunt u iets niet vinden of komt u er niet uit? Bel ons dan voor een toelichting of een afspraak.

Want internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus!
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
NVM, MVA
Talen
Nederlands

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Driessen & Rappange Verzekeringen